Extra services

Haal- & Brengservice

Bij Schlosser Motorservice staat service en garantie hoog in het vaandel, daarom bieden bij verschillende service producten aan, waaronder de motor haal/breng service. De motor haal/breng service is een veel gebruikte service. Er zijn vele situaties waarin de motor haal/breng service de ideale uitkomst is voor u als klant. Denk aan: dat u de motor niet rijdend kan wegbrengen voor reparatie of omdat u geen tijd heeft om de motor weg te brengen.

Wij passen dan graag de motor haal/breng service toe. Wij zullen zeer zorgvuldig en bekwaam met uw motor omgaan als u gebruik maakt van de motor haal/breng/leen service. De motor haal/breng service geldt niet alleen binnen Hoogeveen, maar door heel Noord-Oost Nederland!

Neem gerust contact met ons op wanneer u hiervan gebruikt wilt maken of meer informatie wilt hebben.

Winterstalling

Winterstalling, heb jij er al over nagedacht? Bij ons kun je ook dit jaar je motor weer droog en beveiligd stallen. Wij zorgen dan dat de accu in optimale conditie blijft. Tot 1 maart kun je je motor dan bij ons stallen voor maar € 79,-. Doe je dat in combinatie met de Winterbeurt of de Grote Winterbeurt dan kost je dat maar € 59,-!

Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact met ons op.

Scroll naar boven